sunnuntai 6. toukokuuta 2012

Varaslähtö

Superdieetti starttaa virallisesti huomenna maanantaina, mutta aloitin syömään ohjeiden mukaan jo tänään sunnuntaina. "Miksi jättää huomiselle jotain mitä voit tehdä jo tänään?"
Tänään oli helppo käydä myös salilla tekemässä treeni, kun mies on kotona lastenvahtina. Ja voi huhhuijaa, mitä tykitystä! Treeni koostuu jättiläissarjoista, joissa koko kroppa käydään läpi yhteen putkeen ilman taukoja, ja sitten saa huohottaa pari minuuttia itseään keräten. Tykkäsin! Aivan erilainen tapa treenata ja varmasti rasva palaa. Liikkeet sai tehdä aika pienillä painoilla, koska tahti nopea. Mut viimesen kierroksen jälkeen koko kroppa tärisi ja lihakset huusivat armoa.

Nyt treenin jälkeisessä euforiassa oon ihan fiiliksissä ja todella tyytyväinen, että olen lähtenyt tähän mukaan! Ruokavalio ja treeniohjelmat on tehty ajatuksella, ja minun tarvitsee vain noudattaa niitä. Varsinkin, kun tässä on mennyt pari viikkoa hieman löysemmin, niin oikein odotan sitä virkeää olotilaa, mikä puhtaan ruuan syömisestä tulee! Rasvainen ruoka ja herkut saavat olon monesti väsyneeksi ja pöhöttyneeksi. Tästä se lähtee! Oikein paljon tsemppiä kaikille superdieettiläisille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti