lauantai 19. toukokuuta 2012

Kakkosviikon mietteitä

Kohta on toinen viikko superdieettiä takana. Ei yhtään käsitystä, missä paino menee, koska puntarista loppui patterit :) En kuitenkaan malta olla SD:n loppuun asti punnitsematta, vaan koitan muistaa vaihtaa patterit maanantaiaamuksi, jotta saadaan viikkopäivitys. *Note to self: Osta 9V pattereita*

Tällä viikolla sain tehtyä 3 aerobista aamulenkkiä tyhjällä vatsalla 1 aerobinen hoitui päivällä normaalina lenkkinä. Suoritin 2 kotitreeniä ja 2 EFBW1 treeniä. Treenit menivät perille ja luistivat oikein mainiosti, mutta jostain syystä se aloittaminen on alkanut tökkimään. Jotenkin semmonen, EVVK fiilis, että boo-riing, pitääkö alkaa taas kyykkäämään tai punnertamaan. Tietenkin fiilis on ollut hyvä treenin päätteeksi; tyyliin: "Jes, se on ohi, sain tehtyä, vähän olen kova mimmi!" Mutta miksi laiskotus meinaa ottaa vallan? Onko kyse kenties melko tiukasta ruokavaliosta? Liian vähästä kofeiinista? PMS:stä? Joku vaan treenaamisessa tökkii, mutta ei vielä pahasti.

Nyt pieni pelko perseessä mietin, että mitenköhän ens viikolla käy, kun hiilareita on entistä vähemmän, mutta treenin intensiteetti nousee. Lähteekö järki? Taju? Ehtiikö palautua? Saanko puserrettua ne pakolliset toistot? Kyllästynkö entisestään?

Toisaalta aivan mahtavaa, että dieetti on edennyt jo kohta kolmannelle viikolle. 1/3 siis takana ja ensi viikon jälkeen ollaan puolivälissä ja "juna" kääntyy takasin. Sillä tää dieetti vedetään kuin juna, kiskoilla tukevasti kolkuttaen, loppuun asti, vaikka muut jäisivät asemalle niin minä jatkan jylisten, annan veturin pillin viheltää ponnekkaana, vilkutan hyvästiksi kaikille kiloilleni, vatsamakkaroille. Heitän lentosuukon houkutuksille, herkuille, sokerille, roskaruualle, ranskanperunoille; Tähän junaan teille ei myydä lippua!

1 kommentti:

  1. Hienosti oot treenannu.

    Samoin mullakin meinaa toi kotitreeni tökkiä. just tänään sen tein ja mietin siinä että johan on tylsää. Salilla kunnon treenin teko on paljo kivempaa :) mutta ei anneta periksi. Mulla vielä 2. viikko jatkuu keskiviikolle asti, sitten niiden 30 toistojen pariin... HUUUH!

    VastaaPoista