tiistai 8. toukokuuta 2012

Tärkeimmät aseet dieetissä

Tärkeimmät aseet painonpudotuksessa ovat:

1) ASENNE ja ajatukset. Tästä vois kirjoittaa kokonaisen postauksen. Mut pähkinänkuoressa: Jos on päättänyt onnistua, mikään ei ole esteenä. Jos ajattelee, että ei tästä tule mitään, todennäköisesti epäonnistuu. Ihminen voi päättää jo ennen ajatusta, mitä ajattelee. Tai miten ajattelee. Eli suhtaudun positiivisesti kaikkeen ja NAUTIN painonpudotusMATKASTA, en vain päämäärästä.

2) Digitaalinen keittiövaaka. Jotkut pitävät hifistelynä, mutta jos haluaa varmasti tuloksia, on parempi mennä gramman tarkkuudella.



3) Mittanauha kertoo edistymisen paremmin kuin puntari!




 4) Puhtaat ruoka-aineet. Hyviä rasvoja. Tarpeeksi protskua, oikeassa suhteessa hiilareita. Palautusjuoma. Oikea määrä treeniä. Siltikin. Pelkästään liikunta ei laihduta. Mutta jos haluaa muokata kroppaansa, on kuntosalitreenaus elintärkeää. 

Superdieetti on alkanut hyvin. 3. päivä menossa. Aamiaiseksi olen nauttinut smoothien, jossa rahkaa, marjoja, leseitä, mehukeittoa, soijalesitiiniä. Lounaaksi salaattia ja lihaa, välipalaksi rahkaa, marjoja ja pähkinöitä. Päivälliseksi hieman pastaa tai perunaa kera lihan ja salaatin. Iltapalaksi oon syönyt raejuustoa paljaaltaan, koska rakastan sitä! Sen lisäksi oon syöny leseitä mehukeiton joukossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti