tiistai 5. kesäkuuta 2012

Treeni kulkee

Tänään pääsin pitkästä aikaa salille vääntämään EFBW2 treeniä. Ja voi juku, että se toimii. Tein neljä kierrosta, ja viimesellä kierroksella hiki tippui silmäripsistä. Aivan hullua menoa. Toistoja oli sen verran paljon, että jouduin pudottamaan treenipainot askelkyykyssä kokonaan pois viimeisillä toistoilla. Oli melko tyhjä olo treenin jälkeen. Mutta ah, niin onnellinen.

Mikähän siinä on, että treeni maistuu paremmalta kuntosalilla kuin kotona? Esimerkkinä, mä olen tehnyt sekä salilla että kotona EFBW1 treeniä. Kotona sen tekeminen on tosi tylsää ja puuduttavaa. Salilla treeni kulkee ja hiki virtaa. Onkohan se se ympäristö? Tai onko kotona treenaaminen liian altista häiriötekijöille? Monesti salilla ei paljon muita treenaajia ole päiväsaikaan, joten "esittäminen" ei ainakaan ole minulle tärkeää. Ehkä se on myös se henkinen tila, kun lähtee jonnekin treenaamaan ja maksaakin siitä, niin sitten tulee tehtyä vähän ekstraa.

Tällä viikolla tarkoitus käydä vielä 1-2 kertaa salilla treenaamassa. Jospa sitä yhden kotitreenin jaksais jossain välissä lasten päiväuniaikana suorittaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti